Валута: BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Условия за ползване

Общи условия за ползване на интернет магазин http://www.klimaticionline.com

 

 1. Предмет
 1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между фирма Респект Д ООД, наричана по-долу Доставчик, от една страна, и посетителите и потребителите на електронен магазин http://www.klimaticionline.com, от друга.
 2. Общите условия са публикувани на видно място в сайта на електронен магазин http://www.klimaticionline.com и са достъпни за всички посетители.
 3. Приемането на общите условия от посетителите и потребителите на електронния магазин http://www.klimaticionline.com е задължително условие за сключването на договор за покупко-продажба на стоки и/или услуги от Доставчика.
 4. Приемането на общите условия от посетителите и потребителите на електронния магазин http://www.klimaticionline.com се декларира чрез маркиране на полето „Запознах се и приемам общите условия на  http://www.klimaticionline.com”.
 1. Данни за Доставчика
 1. Респект Д ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано в съответствие с Българското законодателство, вписано в Търговския регистър при Агенцията по вписванията с ЕИК: 201917897, със седалище гр.Стара Загора, ул.Генерал Гурко 84, e-mail: info@klimaticionline.com , телефон 0988800397
 1. Регистрация в електронен магазин http://www.klimaticionline.com
 1. Регистрацията в електронния магазин на доставчика не е задължителна.
 2. Потребителите на електронен магазин http://www.klimaticionline.com могат да сключват договор за покупко-продажба и/или доставка и със статус „Посетител”.
 3. В регистрационната форма за създаване на електронен профил е задължително да се попълни следната информация:

 

Лична информация за потребителите физически лица:

 • Име
 • Точен адрес за доставка
 • Телефон за контакт
 • Имейл адрес

 

Информация за потребителите юридически лица:

 • Наименование на фирмата
 • Данни за фирмата – седалище, БУЛСТАТ, идент.номер по ЗДДС
 • Точен адрес за доставка
 • Телефон за контакт
 • Имейл адрес

 

 1. В електронния профил се достъпва чрез потребителско име и парола, избрани от посетителя на сайта.
 1. Защита на личните данни
 1. Всички лични данни, получени от Доставчика в процеса на регистрация и/или сключването на договор за покупко-продажба и/или доставка, ще бъдат използвани единствено за изпълнение на целите, заложени в договора, а именно изпълнението на поръчката, както и за връзка с Потребителя на сайта при възникнали затруднения в процеса на изпълнението на поръчката.
 2. Доставчикът гарантира, че няма да предоставя получените в процеса на регистрация в сайта и/или при сключването на Договор на покупко-продажба и/или доставка лични данни на трети лица, освен ако същите се изискват от компетентен Държавен орган в рамките на неговите законови правомощия.
 3. Всяка потребителска регистрация може да бъде закрита след писмено волеизявление от съответния потребител на e-mail klimaticionline@mail.bg.
 1. Поръчки
 1. Електронен магазин http://www.klimaticionline.com приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично.
 2. Доставчикът приема поръчки, както от регистрирани потребители, така и от Посетители без личен профил.
 3. Потребителите избират желания/те продукт/и и ги добавят в Потребителска кошница. Количествата на продуктите, както и самите продукти могат да бъдат променяни/ изтривани от кошницата и заменяни с други, преди да се потвърди крайната поръчка.
 4. При потвърждаване на крайната поръчка и избиране на начин на плащане Потребителят се задължава да заплати цената й.
 1. Сключване на договор, цени и начини на плащане
 1. Договор за покупко-продажба се счита за сключен при потвърждение на крайната поръчка от Потребителя в сайта на Доставчика, за което Потребителя получава потвърждение на посочения от него e-mail при регистрацията или при създаването на поръчката като Посетител на сайта.
 2. Крайната цена на поръчката или крайната дължима сума по договора за покупко-продажба и/или доставка представлява сбора от цените на всички поръчани продукти, с включена в тях цена за доставка, която е безплатна за клиентите на електронен магазин http://www.klimaticionline.com. ,освен ако на съответния продукт не е упоменато друго.
 3. Всички цени на стоките в Електронен магазин http://www.klimaticionline.com са във валута български лев с включен ДДС,освен ако потребителят не е избрал друга валута от опциите в първоначалните настройки.
 4. Посочените цени не могат да бъдат променяни от момента на потвърждаване на крайната поръчка до момента на доставката до потребителя.
 5. Възможните начини на плащане са следните:
  1. С дебитна или кредитна карта – При този вид плащане Потребителят автоматично се прехвърля към електронната система за плащане с банкови карти на Райфайзенбанк (България) ЕАД, където въвежда необходимите детайли за банковата си карта и извършва плащането.

При плащането с карта Респект Д ЕООД не начислява никакви допълнителни такси и комисионни, както и не съхранява и не обработва никаква информация за картодържателя и картата му.

Картите, с които може да се направи плащането, са следните: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, като http://www.klimaticionline.com си запазва правото да добавя или премахва платежни методи и приемани дебитни и кредитни карти, като своевременно публикува тази информация в страницата за финализиране на поръчката

 1. С банков превод

Име на банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

Име на бенефициент: Респект Д ЕООД

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG20RZBB91551004002868

Потребителят извършва превод в полза на Респект Д ЕООД като в основание на превода се посочва номера на поръчката.

 

 1. С наложен платеж

Потребителят заплаща поръчаните стоки в брой на място при получаването. Доставката се извършва от куриерска фирма, избрана по преценка на доставчика, в зависимост от брой стоки, общо тегло или адрес на доставка.

 

 1. Срок и начин на доставка
 1. Поръчаните стоки от електронен магазин http://www.klimaticionline.com се получават на посочения адрес от Потребителя в поръчката  от спедиторска фирма без такса на територията на Република България.
 2. При избор на услуга доставка и монтаж на климатична техника, същата се доставя безплатно на адреса на Потребителя в деня на монтажа.
 3. Срокът на доставка може да варира в зависимост от населеното място, начин на плащане, вид,брой и тегло на стоките, или от моментната наличност
 4. В случаи на забавяне на доставката Доставчикът е длъжен да уведоми Потребителя чрез телефонно обаждане или писмено на e-mail адреса, посочен в поръчката.
 5. Регистрираната поръчка може да се получи от Потребителя, който я е заявил, или от упълномощено от него лице, посочено в поръчката.

 

 1. Рекламации, отказ от поръчка и връщане на стоки
 1. Потребителят има право да отправи рекламация в следните случаи:
  1. При несъответствие с договора за продажба;
  2. При настъпило условие, включено в търговката гаранция.
 2. Потребителят има право да откаже направена поръчка като писмено уведоми за това Доставчика.
  1. В случай, че Потребителят се откаже от поръчка преди същата да е доставена на посочения от него адрес и предварително е заплатил авансово сума по нея или крайната й цена,  Доставчикът е длъжен в 30-дневен срок да възстанови сумата на Потребителя.
 3. Потребителят има право да върне получената стока в 7-дневен срок от датата на получаването в случай, че същата е запазена в следния вид: в оригиналната си опаковка, неизползвана и с ненарушена цялост като уведоми писмено Доставчика за това на e-mail: klimaticionline@mail.bg.
  1. Връщането на стоката от Потребителят става за негова сметка до адреса на Доставчика.
  2. След получаване на върната стока и установяването, че са изпълнени посочените по-горе условия за вида й, Доставчикът е длъжен да възстанови заплатената от Потребителя сума в срок до 30 дни. В противен случай Доставчикът има правото да откаже възстановяването на сумата на Потребителя.
 1.  Изменение на общите условия
 1. Настоящите общи условия могат да бъдат променяни единствено от Доставчика, като измененията е задължително да бъдат публикувани на интернет страница http://www.klimaticionline.com.
 1. Интелектуална собственост
 1. Цялото съдържание на сайта е собственост на Респект Д ЕООД.

Най-продавани

Климатици GREE GWH09QB LOMO

Климатици GREE GWH12AAB Bora

Цена: 786.60лв.
Каталожна цена: 828.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 786.60лв.
Каталожна цена: 828.00лв.
Отстъпка: 41.40лв. (5.00%)
Климатици GREE GWH09AAB Bora

Климатици GREE GWH12ACC Fairy

Цена: 889.20лв.
Каталожна цена: 936.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 889.20лв.
Каталожна цена: 936.00лв.
Отстъпка: 46.80лв. (5.00%)

Нови Продукти

Климатици GREE GVH24AL-K3DNC7A

Климатици GREE GVH24AK-K3DNC8A

Цена: 3,192.00лв.
Каталожна цена: 3,360.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 3,192.00лв.
Каталожна цена: 3,360.00лв.
Отстъпка: 168.00лв. (5.00%)
Климатици General ASHG18LFCA/AOHG18LFCA

Климатици General ASHG24KLCA/AOHG24KLCA ECO

Цена: 2,139.00лв.
Каталожна цена: 2,300.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 2,139.00лв.
Каталожна цена: 2,300.00лв.
Отстъпка: 161.00лв. (7.00%)